Hva er polyuretan injeksjons?

Den beste metoden for å reparere vannlekasjer i garasjer, kjellere, underjordiske rom, gallerier, demninger, undergrunnsbaner, osv. er hydroreaktive og hydroekspansive harpikser.

Polyuretan injeksjons
Fordelene med hydroekspansive harpikser:

Sammenlignet med den tradisjonelle metoden, som krever graving og omplassering av søylene, har denne teknikken mange fordeler: nesten umiddelbar behandlingstid, ingen behov for byggeplass, ingen behov for tillatelser fra kommunen, ingen kabling eller behov for rivningsarbeid, 100% effektivitet fra første arbeidstime.

Vanntetting: Fra store byggeprosjekter til sivil konstruksjon.

Vannreaktive og hydroekspansive harpikser er utviklet for å reparere lekkasjer i store byggeprosjekter. Deres effektivitet, som har blitt bevist over flere tiår, spesielt i boliger eller sameier, har gjort det mulig å bruke denne vanntettingen i mindre skala for sivil konstruksjon.

Hvordan fungerer vanntetting?

Vanntetting med vannreaktiv og hydroekspansiv harpiks består av:

  • Skape et rutenett av hull i den vertikale strukturen eller taket som skal behandles;

  • Plassering av stålventiler (tilbakeslagsventiler) i koniske eller flate form i hullene;

  • Injeksjon av hydroreaktiv og hydroekspansiv polyuretanharpiks med hjelp av en profesjonell pumpe;

  • Reaksjonen mellom polyuretanharpiksen og fuktigheten og vannet i strukturen fører til en økning i volum opp til 45 ganger for å tette lekkasjene ved opprinnelsen og overgang fra flytende til fast form for å fylle alle tomrommene. I nærvær eller fravær av vann øker denne reaksjonen i volum med dannelsen av polyuretanskum som forsegler sprekker og dermed effektivt stopper infiltrasjonen.

Materialer vi bruker:

Til denne type arbeid bruker vi ultra hurtigherdende to komponent polyuretan injeksjonsresin med væske konsistens for vanntetting og konsolidering av strukturer med svakt vanntilsig. Vi utfører arbeid der gravemaskiner ikke kan nå. For mer informasjon eller forespørsler om vanntetting med vannreaktiv og hydroekspansiv polyuretanharpiks og reparasjon av lekkasjer, vennligst kontakt våre kontorer.

Injeksjonsprosessen

Videoopplæringer

DryWallSystem

Registrert varemerke Das AS

Adresse

Das AS
Helga Vaneks vei 1C
1281 Oslo

Kunderådgiver:

+47 92 95 63 03

salg@drywallsystem.no

Kontor e-post:

post@drywallsystem.no

Teknisk support:

+47 92 55 84 20

Eller kontakt oss via dette skjemaet:

© DryWallSystem All Rights Reserved